H. van den Heuvel b.v.

U kunt ons bereiken op

0416-332935

Licht- en krachtinstallaties

Onze expertise op het gebied van licht- en krachtinstallaties omvat:

Woningbouw en utiliteit

Het ontwerpen en aanleggen van een totaal elektrische installatie. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten of het verbouwen van uw keuken of badkamer, bij H. van den Heuvel B.V. bent u hiervoor aan het juiste adres. We voeren niet enkel de opdracht uit, maar denken met u mee en bespreken alle mogelijkheden zodat u weet wat u krijgt, rekening houdend met eventuele ontwikkelingen in de toekomst.

Industrie

Als elektrotechnisch installatiebureau zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van elektrische installaties met grote vermogens. Verdelers variƫrend van standaard groepenkasten tot laagspanningsverdelers geschikt tot 2500 Amp. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen en aansluiten van bekabeling to 400 qmm.

2013-11-15 15.49.40

2013-11-15 15.48.36

Bij het aansluiten van spuitgietmachines en trafostationvoedingen komt heel wat kijken, zoals kabelberekening (bepaling van kerndoorsnede), voorschriften en het aansluiten van deze bekabeling. 

Wij staan de klant bij met vakkundigheid die kenmerkend is voor een bedrijf dat kan putten uit jarenlange ervaring en tevens hoge prioriteit geeft aan het bijhouden van de laatste ontwikkelingen binnen de elektrotechniek.