H. van den Heuvel b.v.

U kunt ons bereiken op

0416-332935

Elektrotechniek

hoogspanningsmastElektriciteit is de vonk die alles in beweging brengt. of het nu gaat om een stopcontact in een gebouw  of een mobiele telefoon. Zonder elektrotechniek werkt onze moderne maatschappij niet. Veiligheid en comfort zijn de belangrijkste begrippen op het gebied van elektrotechniek.

Om kwaliteit te garanderen houden wij ons als bedrijf  aan de vastgestelde NEN normen. Elektrotechniek is onze kerntaak, maar wij pakken dit op in de breedste zin van het woord. 

Onze werkzaamheden zijn erg divers en bevatten het volledige scala binnen de elektrotechniek: van het aanleggen van elektra voor de woningbouw, utiliteit en industrie tot het aanleggen van camera- en toegangsbeveiligingen en het ontwikkelen van datanetwerken.

Zonnenergie

zonnepanelenZonlicht wordt door het zonnepaneel omgezet in elektriciteit. Dit is een gemakkelijk toepasbare en milieuvriendelijke techniek voor elektriciteitsopwekking. Via een omvormer die is aangesloten op de groepenkast wordt de elektriciteit geschikt gemaakt voor uw elektra-apparatuur. Teveel opgewekte elektriciteit kan eenvoudig aan het elektriciteitsnet worden geleverd. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor u, neem dan contact met ons op (0416-332935). Wij kunnen u geheel vrijblijvend vakkundig advies geven omtrent het leveren en/of het aansluiten van de zonnepanelen. 

Overtollige energie terugleveren

Bijna alle analoge elektriciteitsmeters lopen terug wanneer u minder elektriciteit gebruikt dan het zonnepaneelsysteem levert. Alleen de nieuwste elektronische meters zijn zo gemaakt dat ze niet terug kunnen lopen. In dat geval is een zogeheten viertels elektriciteitsmeter nodig. Een dergelijke elektriciteitsmeter registreert zowel het verbruik als de teruglevering van energie, bij dag- en nachttarief.