H. van den Heuvel b.v.

24 uurs storingsdienst

06-53810212

Diensten

H. van den Heuvel B.V. is lid van Uneto-VNI en KOMO INSTAL BRL6000 gecertificeerd. Tevens een Sterkin erkend elektrotechnisch installatiebureau en een kenteq gecertificeerd leerbedrijf, dat sinds 1940 een gevestigde naam is in Waalwijk en omgeving. (Drunen, Heusden, Vlijmen, Sprang Capelle, Kaatsheuvel, Waspik)

Ons werkgebied is de regio tussen 's-Hertogenbosch, Tilburg en Breda. (Drunen, Heusden, Vlijmen, Sprang Capelle, Kaatsheuvel, Waspik)
Kwaliteit, service en klantvriendelijkheid zijn vanaf het prille begin belangrijke waarden voor ons.

Kerntaken van H. van den Heuvel B.V. zijn het adviseren, ontwerpen en realiseren van complete elektrotechnische installaties voor retail, industrie, utiliteit en woningbouw. Voor industriĆ«le bedrijven zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen van elektrotechnische installaties tot 2500 Amp. Automatiseren en meet- en regeltechniek vormen gebieden van deskundigheid binnen ons bedrijf. Ook voor periodieke keuringen van elektrotechnische installaties bent u bij ons aan het juiste adres. Verder verzorgen wij uw datanetwerk, telefonie, beveiliging, toegangscontrole, noodverlichting en brandmeldinstallatie.

Wij beschikken over een magazijn met de meest voorkomende elektrotechnische materialen die uit voorraad worden geleverd waardoor een snelle service wordt gegarandeerd, ook voor particulieren. 

Daarnaast beschikken wij over een 24 uurs storingsdienst.

Openingstijden magazijn:

Maandag  t/m vrijdag van 08:00 - 12:00 uur en van 13.00 - 17:00 uur.

Zaterdag en zondag gesloten.